Rockefeller ailesi kimdir? | Serveti mal varlığı | John ve David Rockefeller15 dakika içerisinde okuyabileceğiniz bir yazıdır.

Rockefeller ailesi kimdir? | Serveti mal varlığı | John ve David Rockefeller | Parcacix Blog
Rockefeller ailesi kimdir? | Serveti mal varlığı | John ve David Rockefeller | Parcacix Blog

Rockefeller ailesi

   Dünya çapında büyük bir ün ve servete sahip, hatta bir komple teorisine göre dünyayı yöneten “İlluminati” örgütünün büyük başlarından olan, yıllarca yaptıkları kötü icraatlar ile hayatın karanlık yüzüne büyük bir imza bırakmış, dünya çapında boy gösteren; JPMorgan Chase, Citi Group, Chevron, Halen Exxon-Mobile vb. birçok büyük şirketlerin sahibi olan bir ailedir, Rockefeller ailesi. Kuşkusuz ki dünya tarihinde en çok konuşulan aileler sıralamasında ilk üç içerisindedir. Bu ailelerden Rockefeller dışında en bilindik olanı: Rothschild ailesidir. Bir komplo teorisine göre, Rothschild’lar ve Rockefeller’ların kontrol ettiği para; dünya üzerindeki tüm servetlerin yarısından fazladır. Rockefeller ailesinin kurucusu John Rockefeller’dir. Rockefeller ailesinin en garip özelliklerinden biri de, çocuklarına kendi isimlerini vermeleridir.

   Rockefeller ailesi bir inanışa göre Reptilian soyundan gelmektedir. Reptilian soyunun, bundan çok uzun yıllar önce meydana geldiği iddia edilmektedir. Uzaydan dünyaya gelen bir türün, insan ile çiftleşmesi sonucu meydana geldiğine inanılmaktadır. Rockefeller ailesinin bireylerinin oldukça garip yaratılış yapılanmaları, düşünceleri, icraatları ve söylevleri; tüm bu iddiaları destekler türden. Rockefellerlar için bulunulmuş en uç iddiadır. Tüm dünya tarafından nefret edilenler arasında başı çekmekte olan bir ailedir. Petrol, kuyumculuk, madencilik, silah, teknoloji, banka vb. birçok sektörde icraat göstermektedir. Kontrol ettikleri paranın 30 Trilyon Dolar olduğu söylenmektedir. 2017 yılında İlluminati’nin babası olarak isimlendirilen David Rockefeller’in hayata gözlerini yumması ile Rockefeller adı uzun soluklu bir şekilde gündeme gelmiştir. Aileyi tanıyalım.

John Rockefeller kimdir?

John Rockefeller kimdir? | Parcacix Blog
John Rockefeller kimdir? | Parcacix Blog

   David Rockefeller’in dedesidir. John Rockefeller 8 Temmuz 1839 tarihinde doğdu. Muhafazakar bir köyün, kilisesinde ayin eşyası muhafızlığını yaparken, bir ticari işletmede muhasebeci olarak işe başladı. Önceleri maddi durumu kötü olmasına rağmen hiç durmadan çabaladı ve daha sonrasında bir simsarlık şirketine ortak oldu. Petrol endüstrisinin parlak geleceğini ilk görenlerden biri olma özelliğine sahiptir. Kısacası Rockefellerlar’ı, Rockefellerlar yapan şey: Petroldür, petrol. John Rockefeller petrolün ilerleyen zamanlarda çok değerli, hatta altından bile daha değerli olabileceği konusunda ki düşünceleri ile zenginliğin kapısını ardına kadar açtı. Petrolün, tarihin akışını değiştirecek bir şey olduğunun farkına varan ilk isim John’dur. 

   John Rockefeller 1859 yılında ortaklı bir şirket olan “Clark And Rockefeller” isimli şirketin iki ortağından biriydi. Ortağı en yakın arkadaşı idi. Amerikan iç savaşı sırasında şirket gelişti. John; Petrolün ileride ticari önem kazanacağına artık çok emindi. 1863 yılında ilk petrol rafinerisini kurdu. 1870 yılında öz kardeşi William Rockefeller ile “Standard Oil Company” aracılığıyla Amerikan petrol sanayisini tek elde toplamayı amaçladı. Rakip şirketlerin petrollerini taşımamaları için demir yollarına yüklü miktarda tazminat ödedi. 

   1884 yılında rakip şirketlerin saldırısına uğradı ve kolundan yaralandı. 1874 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Cleveland eyaletindeki yirmi altı bağımsız rafinericiye, kendisiyle birleşmesini önerdi. Bu öneriyi yirmi bir rafinerici kabul etti. Birlikte National Rafinery Association’u kurdular. Petrolün taşınmasında ki en büyük maliyet tabi ki ulaşımdı. Ticari olarak büyük bir dehaya sahip olan John Rockefeller, bu zekayı ilk kez kötü düşünceler ile birleştirdi ve tabiri caizse demir yollarına gayrimeşru olarak el koydu. Olay ana hatları ile şu şekilde gelişti; O zamanın demir yolları şirketi daha fazla istasyon için faizli borç para aldı. Kimden mi? Tabi ki önerinin sahibi John Rockefeller’dan. Bahsedilen paranın 420 bin dolar olduğu bilinmektedir.

   Rocefeller’dan alınan para henüz istasyonların yapımı için kullanılamamışken, John Rockefeller parayı faizi ile birlikte geri istemiştir. Evrakta sahtecilik gibi halledilmesi güç olmayan düzenbazlıklar ile parayı hukuki olarak isteme hakkına sahip olmuş, para demir yolları tarafından geri ödenemediği için Rockefellerlar; demir yollarına değerinden çok daha küçük bir bedel ile sahip olmuştur. Önceleri ortak ve daha sonraları ise tek sahip.

Nefret edilen adam John Rockefeller

   Demir yolları olayından sonra John Rockefeller nefret edilen bir adam rol modeline dönüşmeye başlamıştır. 10 yıl içinde birçok petrol kuyusu işletmecisini kendisine bağlamıştır. Bazılarını istemli, bazılarını istemsiz. Onunla çalışmak istemeyen herkes ya sır bir şekilde ölmüş, yada tehdit yolu ile ikna edilmiştir. O kadar büyümüştür ki, neredeyse tüm rakiplerinin iflas etmesini sağlamış ve tek el haline gelmiştir. 1896 yılında ikinci kez suikaste uğramış ve bunda da kurtulmayı başarmıştır. 1892 yılında Amerika’nın ilk gerçek milyoneri olmuştur. 1910-1937 yılları arasında dünyanın en zengin insanı olmuştur.

   Amerika’yı Amerika yapan en büyük gerçek sebep Rockefellerlar’dır. Rockefellerlar’ın yardımları sayesinde Amerikan hükümeti dünyada çok büyük rol sahibi olmuştur. Doları dolar yapan bu ailedir. Bu ailenin başında ise John vardır, ta ki 23 Mayıs 1937 tarihine dek. Öldüğünde aileye yaklaşık 1 Milyar Dolar servet bıraktı. 1937 yılında ki 1 Milyar Dolar günümüzün yaklaşık 200 Milyar Dolar değerinde. John Rockefeller; Davos’u düzenleyen Dünya Ekonomik Forumu, IMF, Dünya Bankası, ABD Merkez Bankası, Milletler Cemiyeti, Birleşmiş Milletler gibi devasa kurumların kuruluşunda üstün rol oynadı.

   John öldükten sonra ailenin başına, ailenin yaşayan en büyük üyesi olan John D. Rockefeller geçmiştir fakat ömrü çok uzun olmadığı için tahtta kalma süresi çok fazla olmamıştır. Bunun en büyük sebebi babasının 98 yaşına dek yaşamış olmasıdır.

David Rockefeller kimdir?

David Rockefeller kimdir? | Parcacix Blog
David Rockefeller kimdir? | Parcacix Blog

   John Rockefeller’in torunudur. John D. Rockefeller’in en küçük oğludur. Abisi Nelson Rockefeller; Başkan Gerald Ford’un, Başkan Yardımcılığı’nı yaptı. Yeğeni Jay Rockefeller ise Batı Virginia senatörüydü. Rockefeller ailesinin en karanlık yüzü David Rockefeller’dir. Ünlü bir sözü şu şekildedir; “Bazıları ailemizin ABD’nin çıkarlarına karşı çalışan gizli bir örgüt olduğuna inanıyor. Bizi ‘uluslar üstü’ olarak görüyorlar ve daha global küresel ve politik bir yapı kurmaya çalıştığımızı söylüyorlar. Eğer suçlama buysa suçluyum ve bununla gurur duruyorum.” 

   David Rockefeller illuminati’nin babası olarak isimlendirilir. Birçok sözünde “yeni dünya düzeni, dünya imparatorluğu, hızla artan nüfus sayısının kontrol edilmesi vb.” ifadeler kullanmıştır. Dünyaca oldukça nefret edilen bir insan olma potansiyeline sahiptir. Hedefinin 200 yıl yaşamak olduğunu söyleyen David Rockefeller, kanunlara aykırı olduğu halde gücünü kullanarak 80 yaşından sonra kalp nakli olmuş, ayrıca kendisine birkaç kez de böbrek ve ciğer nakilleri yapılmıştır. Tüm bunlara ek olarak, düzenli zaman periyotlarında kendine taze kan takviyesi yaptırdığı bilinen iddialar arasındadır. “80 yaşından sonra kalp ameliyatı olamazsınız ama soyadınız Rockefeller ise olabilirsiniz.” gibi oldukça büyük bir söz sarfetmiştir. Tüm bunlara rağmen 2017 yılında ölmüştür.

Rockefeller serveti

   David Rockefeller’in ne denli zengin olduğu konusundan bahsedelim. JPMorgan Chase, Citi Group, Chevron, Halen Exxon-Mobile vb. şirketler; sahip olduklarının arasında en çok bilinenler. Ayrıca dünyayı yöneten 7 aileden biri oldukları için Amerikan Merkez Bankası olan FED’in en büyük hisse sahiplerindendir. Kısaca özetlemek gerekirse, Amerikan Doları’nı, Rockefeller ailesi basmaktadır. Son varis olan David Rockefeller’in şahsi servetinin yalnızca 3.3 Milyar Dolar olduğu açıklanmıştır. 2017 Forbes’te açıklanan bu veri tabiki gerçeği yansıtmamaktadır, zira yalnızca New York’ta 1 Trilyon Dolar değerinde gayrimenkule sahiptirler. Rockefeller ailesinin ve doğal olarak David Rockefeller’in gerçek serveti ne kadar araştırılırsa araştırılsın tam olarak düzgün bir veri elde edilememektedir. Bunun en büyük sebebi vergi kaçakçılığıdır. O kadar büyük paralar ile oynamaktadırlar ki, bu paraların vergisi ile devletler yaratılır ve devletler batırılır.

   Rockefellerlar ve çevresinin, yönettikleri paranın yaklaşık 30 Trilyon Dolar olduğu tahmin edilmektedir. Bunun nasıl bir para olduğunu açıklamak gerekirse; bu paranın, 100 Dolar’lık banknotlar şeklinde olduğunu ve uç uca eklendiğini düşünürsek, paranın bir ucu yere dokunduğunda, diğer ucu atmosferi geçmektedir. 30 Trilyon Dolar bu denli büyük bir paradır. Bir diğer şekilde ifade edecek olursak; Türkiye’nin serveti 2017 yılındaki araştırmalara göre ortalama 1 Trilyon Dolar seviyesindedir. Bir kıyaslama yapacak olursak; yalnızca David Rockefeller’in elinden geçen para, Türkiye’nin tüm servetinin tam 30 katına tekabül ediyor.

David Rockefeller ve Türkiye | Parcacix Blog
David Rockefeller ve Türkiye | Parcacix Blog

David Rockefeller ve Türkiye

   David Rockefeller, Atatürk için “Atatürk yüzünden planlarımızı, yarım yüzyıl ertelemek zorunda kaldık.” demiştir. Son yüzyılın en büyük itirafı olarak gündeme damgasını vurmuş olan açıklama dizelerinde, Rockefellerlar’ın, Türkiye üzerinde nasıl oyunlar oynadıklarını ve ülkeyi görünmeyen el şeklinde nasıl yönettiklerini açıklamıştır. Bu yazılı açıklama David Rockefeller tarafından doğrulanmasa da, birçok kişiye göre kesinlikle onun açıklamalarıdır. Bu açıklamanın içeriği şu şekildedir;

  • İdam edilen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Adnan Menderes’in onların yardımı sayesinde ülke yönetiminde yer aldığını belirtmiştir. Bunun karşılığında ise Menderes onlardan Marshall yardımı adı altında borç almış, ancak parayı kullanmayı bilmediği için hızla borçlanmaya devam etmiş. Rockefeller, Menderes’ten Türkiye’yi yabancı sermayeye açmasını istemiş ancak bu teklifleri reddedilmiş, sonrası ise ihtilal ve idam olmuş. Bu hususa genel olarak baktığımızda, Menderes ve Rockefeller yola beraber çıkmış, fakat Rockefeller’in istekleri karşılanamadığı için Menderes idam yoluna sürüklenmiş.
  • David Rockefeller, 80 darbesinin onların etkileriyle olduğunu iddia etmiştir. Ülkeye soktukları provokatörler sayesinde kısa sürede kaos yarattıklarını eklemiş, ardından onların isteklerini yerine getiren Turgut Özal yönetime geçmiş ve kanun değişiklikleri ile kısa sürede kapitalist sistemi kurmuştur. Bunun en büyük müsebibi Rockefellerlar olmuştur, tabi bunlar David Rockefeller’in iddiası olduğu iddia edilen açıklama.
  • Kürt devleti fikrinin onlara ait olduğunu söyleyen David Rockefeller, Türkiye’nin yakın zaman içinde tıpkı Sevr Antlaşması’nda olduğu gibi neredeyse bütün haklarından vazgeçmek zorunda kalacağını dile getirmiş. Su kaynakları, stratejik konumu, bor madenleri gibi nedenlerden dolayı, Türkiye’nin onlar için fazlasıyla önemli olduğunu vurgulamıştır.

Rockefeller ailesinden neden nefret ediliyor?

   Rockefeller ailesinin, dünya tarafından nefret edilmesinin en büyük sebeplerini işleyeceğiz. Bunlar açıkçası saymakla bitmeyecek maddeler, fakat aralarında en bilindik ve dünya tarafından nefret edilmesinin en büyük sebeplerini sıralayalım;

1- Gasp edilen Demiryolları

   Demiryolları; John Rockefeller’in petrolünü tüm dünyaya taşımasına yardımcı oluyordu. Taşımanın oldukça maliyetli olduğunu düşünen John Rockefeller tabiri caizse Demiryolları’na çökmüştür. İstasyon yapımı için Duluth ve Mesaba Demiryolları’nın paraya ihtiyacı vardır ve John Rockefeller bunu karşılamıştır. Demiryolları’na 420 Bin Dolar yardımda bulunmuştur. Az demeyin, 1900’lü yılların başı için oldukça yüksek bir para. Evrakta sahtecilik, gücü kullanma vb. durumlar neticesinde Rockefeller ailesi, Demiryolları’nın sahiplerinden parayı kısa bir zaman zarfı içerisinde geri istedi, hem de faizi ile birlikte. Bu parayı karşılayamayan şirket, Demiryolları’nın büyük bir kısmını Rockefeller’a devretti. Bu sayede John Rockefeller, kendi petrolünü kendisi taşımaya başladı. Bu olayın patlak vermesinin ardından dünya Rockefellerlar’a karşı cephe aldı. Bu olay Rockefellerlardan nefret edilmesinin ilk sebebi olarak gösterilir. 

2- Madencilere düşük maaş sorunsalı 

   John Rockefeller, altında çalışan maden işçilerinin ne durumda olduğuyla pek az ilgilendi ve o dönemde tüm halkın bu durumdan haberi vardı. Harvey Pratt Judson, 1913 yılında aile adına yaptığı bir açıklamayla, Rockefellerlar’ın asgari bir ücrete karşı çıktığını, her çalışanın kendi değeri kadar maaş almasını uygun gördüklerini belirtti. Dünya tarafından oldukça veto edilesi bir durumdu. İşçiler açlık sınırının bile altında ücretlere çalıştırılıyordu. Madenlerde açlık ve sefalet hüküm sürüyordu. Tüm bunlara rağmen oldukça kötü bir uygulama da söz konusuydu. Madencilere Amerikan Doları değil, yalnızca belirli yerlerde harcayabilecekleri paralar ile ödeme yapılıyordu. Rockefellerlar’a ait olan yerlerde… 

3- Ludlow Katliamı

   Lodlow madencileri; 1914 yılında çok zor şartlar altında çalışıyorlardı. Madende çalışmak çok tehlikeliydi ve işçiler asgari ücretin çok altında ücretlere çalıştırılıyordu. Tüm bunlara rağmen ödemeler Amerikan Doları ile değil, yalnızca Rockefellerlar’a ait olan madenci kamplarında bulunan yerlerde harcanabilecek paralar ile yapılıyordu. İnsanlık dışı şartlar altında çalıştırılan madenciler bir süre sonra grev kararı aldı ve Rockefellerlar bunun üzerine eli silahlı adamlarını devreye sokarak işçileri madende çalışmaya zorladı. Madenci aileleri evlerinden çıkarılarak bir çadırda yaşamak zorunda bırakıldı ve çadır bir gece makineli silahlarla tarandıktan sonra ateşe verildi. Olayda 2 kadın ve 11 çocuk yaşamını yitirdi. Bu olay sonucu tüm dünya Rockefellerlara cephe aldı. Artık onlardan herkes nefret ediyordu.

4- Korku içindeki kadınlar ve çocuklar

   Ludlow katliamında hayatta kalmayı başaran madenci aileleri olan kadınlar ve çocuklar; Rockefellerlar’ın adamları tarafından öldürüleceklerini düşündükleri için korku içinde yaşamaya başladılar. Madencileri destekleyen bir isim olan Don MacGregor, madene yaptığı bir ziyarette kadın ve çocukların bir yabancı gördüklerinde nasıl korkuyla kaçıştıklarını görmüş, etkilenmiş ve etkileyici bir dille bunu haber yapmıştır. Tüm dünya bu haberi konuşur olmuş ve Rockefellerlar için nefret dolu zamanlar başlamıştır. Bu olaydan sonra aile bireyleri, halk içine korku ile çıkar olmuştur.

5- İlluminati Yapılanması 

   Neredeyse dünyanın yarısı tarafından kabul edilmiş bir komplo teorisidir. Rockefellerların tüm üyeleri, yaptıkları açıklamalarda ayan beyan bir örgüt yapılanması içinde olduklarını ifade etmişlerdir. İfade etmeyenler ise belli etmiştir. Yeni dünya düzeni, Dünya imparatorluğu vb. saçma sözlerin sahipleridirler. 13. kare, bilinç altı subliminal mesajlar vb. korkunç oyunlar. Birçok ünlü isim bu örgütün köpekliğini yapmakta. Bu örgütün başındaki isimlerden en önemlilerinden biri ise Rockefellerlar. Domuz gribi, Kuş gribi vb. birçok bulaşıcı ve ölümcül hastalığı bu örgütün tasarladığı iddia ediliyor. Dünya genelinde birçok insan bu iğrenç icraatların sahibi olan İlluminati örgütünün başındaki isimlerin Rockefellerlar olduğunu iddia ediyor. Bu yüzden, bu aile tamamen red ve nefret ediliyor.

6- Kendilerini savundukları yalan haberler

   Don MacGregor’ın yaşadıklarından sonra yapılan haberler sonucu halk oldukça etkilenmiştir. Bunu gören Rockefellerlar; Şayet basını yönetebiliyor isen, Amerikalıların kalplerini ve zihinlerini de yönetebilirsin düşüncesi ile hareket etmişlerdir. Bir reklam şirketi ile anlaştılar ve Rockefellerlar’ın Amerika’ya getirdiği faydaları yazan bir ticaret dergisi başlattılar. 1915 yılında Hearst Press ile anlaşan aile, kendileri hakkında yüceltici makaleler yayımlattılar ve onlara karşı çıkan herkesi silah ve tehdit zoruyla susturdular. Ya işbirliği yap, ya öl. Bu mantığı esas edindiler ve her ne olursa olsun, bu mantıktan vazgeçmediler. Bugün bile… 

Birçok otomobil makalesinin bulunduğu sitemizi buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.